Vier het Sinterklaasfeest met de Arnhem Band van Scouting Nederland

Sinterklaas, piet of een pietenorkest op bezoek, kies voor de jarenlange ervaring van de Arnhem Band en boek! De Arnhem Band helpt al jaren de traditie van Sinterklaas voort te zetten. U kunt rekenen op een mooie uitstraling van Sinterklaas en roetveegpieten.

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas met zijn gevolg in Nederland aan. De Arnhem Band verzorgt met kwaliteit al jarenlang een gezellig sinterklaasfeest. U kunt Sinterklaas en zijn roetveegpieten uitnodigen voor een huisbezoek, bij uw bedrijf of organisatie, vereniging, instelling of school.

Speeldagen

Zondag 19 november vanaf 12.00 uur, zaterdag 25 november, zondag 26 november, woensdagmiddag 29 november, zaterdag 2 december, zondag 3 december, maandag 4 december en dinsdag 5 december.

Sinterklaas bij u thuis - huisbezoek

De kosten voor een huisbezoek bedragen € 45,00 per 15 minuten in Arnhem en directe omgeving. In dit tijdsbestek is interactie met maximaal 5 kinderen mogelijk. Een langer huisbezoek van 25 minuten met meer kinderen kost € 60,00.

De kosten zijn inclusief reiskosten. Sinterklaas en pieten worden gereden door een chauffeur. Elke piet heeft een zak strooigoed bij zich.

Sinterklaas op bezoek bij uw bedrijf, organisatie of vereniging

Een bezoek van Sinterklaas bij uw bedrijf, organisatie of vereniging is minimaal een half uur tot maximaal anderhalf uur te boeken. De kosten van het Sinterklaasfeest zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal kinderen en de duur van het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. Extra mogelijkheden zijn het boeken van het Pietenorkest, een kinderprogramma en een drietal extra pieten. U kunt vragen naar de beschikbaarheid en de kosten daarvan.

Sinterklaas op school

Op 4 en 5 december 2023 verzorgt de Arnhem Band ook sinterklaasoptredens op scholen. Hiervoor rekenen wij een speciaal tarief per dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden.

Boek extra een Kinderprogramma en/of een echt Pietenorkest

Voordat Sinterklaas binnenkomt, raden wij een warming-up aan door het Pietenorkest die een interactief muzikaal optreden kan verzorgen en / of een kinderprogramma.

 

Het kinderprogramma wordt gebracht door een tweetal pieten en duurt ongeveer 15 minuten. Zij vermaken de kinderen totdat Sinterklaas binnenkomt. Er worden samen liedjes gezongen en de komst van Sinterklaas wordt voorbereid.

 

Het Pietenorkest van de Arnhem Band maakt er een echt feestje van. Het orkest bestaat uit circa 10 enthousiaste muzikanten en ze komen graag op de volgende gelegenheden:

Sinterklaasfeest bij een bedrijf / instelling, Winkelcentrum, winkel of winkelgebied, Sinterklaasintocht in een wijk of stad, promotie- en/of uitdeel acties.

Nog beschikbaar op zaterdag 2 december!

Contact​

Neemt u voor een reservering of vragen contact met ons op via telefoonnummer 06 38 82 03 90 of mail naar sintnicolaas@arnhemband.nl

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tot 20:00 uur. Mocht uw oproep niet beantwoord worden, spreek dan gerust de voicemail in en dan wordt u teruggebeld.

Klik hier

Boek Sinterklaas bij de Arnhem-Band

De opbrengst van de Sinterklaasactie gaat in zijn geheel naar de jeugdmuziekvereniging de Arnhem- Band van Scouting Nederland. De Sinterklaasorganisatie bestaat uit vrijwilligers die de Arnhem-Band graag ondersteunen zodat de jeugd muziek kan blijven maken voor jong en oud.